Nieuws

22m2 Club

NIEUWS EN EVENEMENTEN


Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze club. Bekijk de meest recente berichten over de 22m2 club en de evenementen. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

16 maart 2020


VOORJAARSVERGADERING: 4 APRIL 2020 

Update: De situatie is inmiddels zodanig dat wij als bestuur besloten hebben de geplande voorjaarsvergadering tot nader orde uit te stellen.


Onze voorjaarsvergadering, waarin o.a. onze andere plannen uit de doeken zullen worden gedaan is op 4 april 2020 om 11.00 uur ’s ochtends in Heeg. De Stichting Friese Tjottervloot ontvangt ons daar en Jan Willem Hoorn legt ons dan uit hoe zij de tjotters in goede en varende staat houden. De vergadering zal plaats vinden bij de Stichting Friese Tjottervloot / WSH Heeg, 't Sylhûs  Pharshoeke 101 8621 CW Heeg. Daar is dan ook de vergadering, na afloop is er lunch in de Watersport Heeg. De agenda van de vergadering wordt later medegedeeld.

7 februari 2020


PERSBERICHT LEEUWARDER COURANT

In de Leeuwarden Courant van vrijdag 7 februari staat een artikel '22m2 is het waard om voor te strijden'.


Klik hier voor het hele artikel.

1 februari 2020


BOOT HOLLAND

Vanaf 7 februari t/m 11 februari is er weer Boot Holland in de expo te Leeuwarden. We staan er met 2 schepen de nr. 70 en de 37 zoals we die de afgelopen zomer aantroffen in een schiphuis in Grou.

 

Beide boten kun je van binnen en van buiten goed bekijken. Er zijn originele bouwtekeningen te zien, we draaien permanent een mooie promofilm en we hebben over een aantal thema’s bondige informatie samengesteld (mee te nemen). In onze ontvangsttent ben je van harte welkom om onder het genot van een drankje bij te kletsen en je te laten infomeren over de vorderingen die we als 22m2 Club de laatste jaren gemaakt hebben en de plannen die we voor komend jaar op de rol hebben staan.

4 september 2019


PERSBERICHT SNEEKER NIEUWSBLAD

In het Sneeker Nieuwsblad van woensdag 4 september 2019 stond een artikel over het evenement Kruis van Heeg met daarin de deelname van van de 22 kwadraat vermeld.


Klik hier om de volledige artikel te lezen.

6 april 2019


EVENEMENT: KRUIS VAN HEEG

Zaterdag 31 augustus 2019 organiseert de WaterSportvereniging Heeg voor de 41e keer de zeilwedstrijd “Kruis van Heeg”. Deze laagdrempelige wedstrijd staat open voor alle soorten zeilboten, van ronde en platbodems tot open- en kajuitjachten met een maximum diepgang van 1,50 meter. De wedstrijden worden gehouden op het Heegermeer en de Fluessen.

6 april 2019


EVENEMENT: OOSTERGOO WEDSTRIJDEN

Het weekend van 6 en 7 juli 2019 worden de Oostergoo wedstrijden gevaren op het Pikmeer en Weide Ee.

6 april 2019


EVENEMENT: PRINCENHOFTOCHT

Zaterdag 15 juni organiseert de 22m2 club de princenhoftocht. De start is op de Pikmeer, daarna Weide Ee - Veenhoop - Earnewoude en terug via de Weide Ee naar Grou.

6 april 2019


SPINAKERTRAINING

11 en 18 worden er spinakertraining gegeven door de ervaren zeilers, deze training wordt gegeven ter voorbereiding van evenementen en om ervaring te delen.

6 april 2019


VERSLAG VOORJAARSVERGADERING 2019

Zaterdag 6 april 2019 om 11.00 uur is er voorjaarsvergadering gehouden in hotel Oostergo Grouw.

De inhoud ging over:


- Voornemen om een ANBI stichting op te richten

- Schepenlijst

- Plannen voor een restauratieproject van 2 schepen

- Evenementen voor 2019


Zie de volledige verslag hier.


Copyright © All Rights Reserved